Varovanje zasebnosti

Spletna politika zasebnosti

se zavzema za varovanje vaše zasebnosti. Pišite nam, če imate kakršna koli vprašanja ali težave v zvezi z uporabo vaših osebnih podatkov in z veseljem vam bomo pomagali.

Z uporabo te spletne strani in / ali naših storitev se strinjate z obdelavo vaših osebnih podatkov, kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Kazalo

  1. Opredelitve, uporabljene v tem pravilniku
  2. Načela varstva podatkov, ki jih spremljamo
  3. Kakšne pravice imate glede osebnih podatkov
  4. Katere osebne podatke zberemo o vas
  5. Kako uporabljamo vaše osebne podatke
  6. Kdo drug ima dostop do vaših osebnih podatkov
  7. Kako varujemo vaše podatke
  8. Informacije o piškotkih
  9. Kontaktni podatki

Opredelitve

Osebni podatki- vse informacije v zvezi z določeno ali določljivo fizično osebo.
Obravnavano- katero koli operacijo ali niz operacij, ki se izvajajo na osebnih podatkih ali na skupinah osebnih podatkov.
Zadeva podatkov- fizična oseba, katere osebni podatki se obdelujejo.
Otrok - fizična oseba, mlajša od 16 leta starosti.
Mi / mi (bodisi kapitaliziran ali ne) -

Načela varstva podatkov

Obljubljamo, da bomo upoštevali naslednja načela varstva podatkov:

  • Predelava je zakonita, poštena in pregledna. Naše predelovalne dejavnosti imajo zakonite razloge. Vedno upoštevamo vaše pravice pred obdelavo osebnih podatkov. Nudimo vam informacije o obdelavi na zahtevo.
  • Predelava je omejena na namen. Naše obdelovalne dejavnosti ustrezajo namenu zbiranja osebnih podatkov.
  • Obdelava se opravi z minimalnimi podatki. Zbiramo in obdelamo le minimalne količine osebnih podatkov, ki so potrebni za kateri koli namen.
  • Obdelava je omejena s časovnim obdobjem. Vaših osebnih podatkov ne bomo shranjevali dlje, kot je potrebno.
  • Trudili se bomo, da bomo zagotovili točnost podatkov.
  • Trudili se bomo, da bomo zagotovili celovitost in zaupnost podatkov.

Podatki o osebah podatkov

Posameznik ima naslednje pravice:

  1. Pravica do informacij - kar pomeni, da morate vedeti, ali se vaši osebni podatki obdelujejo; kateri podatki so zbrani, od kod je pridobljen, zakaj in kdo je obdelan.
  2. Pravica do dostopa - kar pomeni, da imate pravico do dostopa do podatkov, zbranih od vas. To vključuje vašo pravico zahtevati in pridobiti kopijo zbranih osebnih podatkov.
  3. Pravica do popravka - kar pomeni, da imate pravico zahtevati popravek ali izbris osebnih podatkov, ki so netočni ali nepopolni.
  4. Pravica do izbrisa - v določenih okoliščinah lahko zahtevate izbris osebnih podatkov iz naših evidenc.
  5. Pravica do omejitve obdelave - kar pomeni, če veljajo določeni pogoji, imate pravico omejiti obdelavo vaših osebnih podatkov.
  6. Pravica do ugovora z obdelavo - v nekaterih primerih imate pravico nasprotovati obdelavi vaših osebnih podatkov, na primer v primeru neposrednega trženja.
  7. Pravica do ugovora z avtomatizirano obdelavo - kar pomeni, da imate pravico do ugovora z avtomatizirano obdelavo, vključno z profiliranjem; in da ne bo predmet odločitve, ki temelji samo na avtomatizirani obdelavi. To pravico lahko uveljavite, kadar pride do izida profiliranja, ki ima pravne učinke, ki zadevajo ali bistveno vplivajo na vas.
  8. Pravica do prenosljivosti podatkov - imate pravico, da svoje osebne podatke pridobite v strojno berljivi obliki ali če je to izvedljivo, kot neposreden prenos iz enega procesorja v drugega.
  9. Pravica do vložitve pritožbe - v primeru, da zavrnemo vašo zahtevo po Pravicah dostopa, vam bomo dali razloge, zakaj. Če niste zadovoljni z načinom obravnave vaše zahteve, se obrnite na nas.
  10. Pravica do pomočinadzorni organ- kar pomeni, da imate pravico do pomoči nadzornega organa in pravico do drugih pravnih sredstev, kot je zahteva za odškodnino.
  11. Pravica do odvzema dovoljenja - imate pravico umakniti katero koli privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov.

Podatki, ki jih zbiramo

Podatki, ki ste nam jih posredovali
To je morda vaš e-poštni naslov, ime, naslov za izstavitev računa, domači naslov itd. - predvsem informacije, ki so potrebne za dostavo izdelka / storitve ali za izboljšanje vaše izkušnje s strankami. Informacije, ki nam jih posredujete, shranjujemo, da lahko komentirate ali opravljate druge dejavnosti na spletnem mestu. Ti podatki vključujejo na primer vaše ime in e-poštni naslov.

Informacije se samodejno zbirajo o vas
To vključuje informacije, ki jih samodejno shranjujejo piškotki in druga orodja za sejo. Na primer, podatke o nakupovalnem vozičku, vaš naslov IP, zgodovino nakupovanja (če obstaja) itd. Te informacije se uporabljajo za izboljšanje vaše izkušnje s strankami. Ko uporabljate naše storitve ali si ogledate vsebino našega spletnega mesta, se lahko vaše dejavnosti prijavijo.

Informacije naših partnerjev
Podatke od naših zaupanja vrednih partnerjev zbiramo s potrditvijo, da imajo pravne podlage za to, da si te podatke delimo z nami. To so bodisi informacije, ki ste jih neposredno posredovali ali so se zbrali o vas, iz drugih pravnih razlogov. Ta seznam je: NCS Trust, Trust EFL.

Javno dostopne informacije
Morda bomo zbrali informacije o tebi, ki so javno dostopne.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke uporabljamo za:

  • vam nudimo našo storitev. To vključuje na primer registracijo vašega računa; nudenje drugih izdelkov in storitev, ki ste jih zahtevali; nudenje promocijskih izdelkov na vašo zahtevo in komuniciranje z vami v zvezi s temi izdelki in storitvami; komuniciranje in sodelovanje z vami; in vas obvestim o spremembah katerih koli storitev.
  • izboljšati svoje izkušnje s strankami;
  • izpolnjevati obveznost po zakonu ali pogodbi;
  • komunicirati o mladinskem programu, s katerim ste ali vaš otrok registrirani;
  • o uspehih iz naših mladinskih programov;
  • da bi vas ali vašega otroka podprli v mladinskem programu

Vaše osebne podatke uporabljamo na podlagi zakonitih razlogov in / ali z vašim soglasjem.

Na podlagi sklenitve pogodbe ali izpolnjevanja pogodbenih obveznosti obdelamo vaše osebne podatke za naslednje namene:

  • da vas prepoznajo;
  • da vam zagotovimo storitev ali da vam pošljemo / ponudimo izdelek;
  • komunicirati bodisi za prodajo ali izdajanje računov;
  • komunicirati o mladinskem programu, s katerim ste ali vaš otrok registrirani;
  • o uspehih iz naših mladinskih programov;
  • da bi vas ali vašega otroka podprli v mladinskem programu

Na podlagi legitimnega interesa obdelamo vaše osebne podatke za naslednje namene:

  • pošiljati vam prilagojene ponudbe * (od nas in / ali naših skrbno izbranih partnerjev);
  • upravljati in analizirati našo bazo strank (nakupno vedenje in zgodovino), da bi izboljšali kakovost, raznolikost in razpoložljivost ponujenih / ponujenih izdelkov / storitev;
  • voditi vprašalnike o zadovoljstvu strank;
  • komunicirati o mladinskem programu, s katerim ste ali vaš otrok registrirani;
  • o uspehih iz naših mladinskih programov;
  • da bi vas ali vašega otroka podprli v mladinskem programu

Dokler nas niste obvestili drugače, menimo, da vam ponujamo izdelke / storitve, ki so podobni ali enaki vaši zgodovini nakupov / vedenju brskanja, ki so naši legitimni interes.

Z vašim soglasjem obdelamo vaše osebne podatke za naslednje namene:

  • pošiljanje glasil in ponudb kampanje (od nas in / ali naših skrbno izbranih partnerjev);
  • za druge namene smo zahtevali vaše soglasje;
  • komunicirati o mladinskem programu, s katerim ste ali vaš otrok registrirani;
  • o uspehih iz naših mladinskih programov;
  • da bi vas ali vašega otroka podprli v mladinskem programu

Obdelujemo vaše osebne podatke, da bi izpolnili obveznost, ki izhaja iz zakona in / ali uporabite svoje osebne podatke za možnosti, ki jih določa zakon. Pridržujemo si pravico do anonimiziranja zbranih osebnih podatkov in uporabe takšnih podatkov. Podatke izven področja uporabe tega pravilnika bomo uporabili le, če je anonimiran. Podatkov o zaračunavanju, kot so podatki o kreditni kartici, ne shranjujemo. Druge informacije o nakupu, ki smo jih zbrali, vam bomo shranili tako dolgo, kot je potrebno za računovodske namene ali druge obveznosti, ki izhajajo iz zakona, vendar ne daljše od 5 let.

Osebne podatke lahko obdelujemo za dodatne namene, ki niso tu navedeni, vendar so združljivi s prvotnim namenom, za katerega so bili zbrani podatki. Da bi to naredili, bomo zagotovili, da:

  • povezava med nameni, kontekstom in naravo osebnih podatkov je primerna za nadaljnjo obdelavo;
  • nadaljnja obdelava ne bi škodila vašim interesom in
  • bi bilo primerno za zaščito pred obdelavo.

Vas bomo obvestili o kakršnih koli nadaljnjih obdelavah in namenih.

Kdo drug lahko dostopa do vaših osebnih podatkov

Osebnih podatkov ne delimo z neznanci. Osebne podatke o vas v nekaterih primerih zagotavljajo našim zaupanja vrednim partnerjem, da vam bodisi omogočijo storitev ali izboljšate svoje izkušnje s strankami. Podatke delimo z:

Naši partnerji za obdelavo:

  • Paypal za plačila. Ko se ta postopek pojavi, vas obveščamo.

Naši partnerji programa:

  • NCS Trust - samo za programe NCS.
  • EFL Trust - samo za programe NCS.

Delamo samo s partnerji za obdelavo, ki lahko zagotovijo ustrezno raven varstva osebnih podatkov. Vaše osebne podatke razkrivamo tretjim osebam ali javnim uslužbencem, če smo to pravno zavezani. Osebne podatke lahko razkrijemo tretjim osebam, če se strinjate z njo ali če obstajajo drugi pravni razlogi.

Kako varujemo vaše podatke

Trudimo se, da vaše osebne podatke varujemo. Za komunikacijo in prenos podatkov (npr. HTTPS) uporabljamo varne protokole. Kadar je primerno, uporabljamo anonimiziranje in psevdonimiranje. Spremljamo naše sisteme za morebitne ranljivosti in napade.

Čeprav se trudimo po svojih najboljših močeh, ne moremo zagotoviti varnosti informacij. Vendar pa obljubljamo, da bomo obvestili pristojne organe o kršitvah podatkov. Prav tako vas bomo obvestili, če obstaja nevarnost za vaše pravice ali interese. Storili bomo vse, kar bomo lahko razumeli, da bi preprečili kršitve varnosti in pomagali organom, če bi prišlo do kakršnih koli kršitev.

Če imate račun pri nas, upoštevajte, da morate ohraniti svoje uporabniško ime in geslo v tajnosti.

Otroci

Ne nameravamo zbrati ali zavestno zbirati informacij od otrok, mlajših od 14, preko naše spletne strani. Kot mladinska dobrodelna organizacija obstaja zahteva za zbiranje informacij o mladih, ki jih zanimajo ali se udeležujejo naših programov. V zvezi s temi podatki so starši obveščeni o podatkih za starše.

Piškotki in druge tehnologije, ki jih uporabljamo

Uporabljamo piškotke in / ali podobne tehnologije za analizo vedenja strank, upravljanje spletne strani, spremljanje uporabnikovih gibanj in zbiranje informacij o uporabnikih. To naredimo tako, da z nami prilagodimo in izboljšamo vaše izkušnje.

Piškotek je majhna besedilna datoteka, shranjena v računalniku. Podatki o shranjevanju piškotkov, ki se uporabljajo za pomoč pri ustvarjanju spletnih mest. Dostopamo samo do piškotkov, ki jih je ustvarila naša spletna stran. Piškotke lahko nadzorujete na ravni brskalnika. Če želite onemogočiti piškotke, lahko ovirajo uporabo nekaterih funkcij.

Uporabljamo piškotke za naslednje namene:

  • Potrebni piškotki - ti piškotki so potrebni, da lahko na naši spletni strani uporabite nekatere pomembne funkcije, na primer prijavo. Ti piškotki ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.
  • Piškotki funkcij - ti piškotki zagotavljajo funkcionalnost, ki omogoča uporabo naše storitve bolj priročno in omogoča zagotavljanje bolj prilagojenih funkcij. Na primer, vaše ime in e-pošto lahko zapomneta v obrazcih za komentiranje, tako da vam ob naslednjem komentarju ne bo treba ponovno vnesti teh podatkov.
  • Piškotki Analytics - ti piškotki se uporabljajo za spremljanje uporabe in učinkovitosti našega spletnega mesta in storitev
  • Oglaševalski piškotki - ti piškotki se uporabljajo za zagotavljanje oglasov, ki so pomembni za vas in vaše interese. Poleg tega se uporabljajo za omejitev števila krat, ko vidite oglas. Običajno jih oglaševalska omrežja objavijo na spletnem mestu z dovoljenjem upravljavca spletnega mesta. Ti piškotki ne pozabite, da ste obiskali spletno mesto in te podatke delite z drugimi organizacijami, kot so oglaševalci. Pogosto ciljanje ali oglaševanje piškotkov bo povezano s funkcionalnostjo spletnih mest, ki jo zagotovi druga organizacija.

Piškotke, shranjene v računalniku, lahko odstranite prek nastavitev brskalnika. Druga možnost je, da lahko nekatere stranke piškotkov 3rd nadzorujete z uporabo platforme za izboljšanje zasebnosti, na primer optout.aboutads.info or youronlinechoices.com. Za več informacij o piškotkih obiščite allaboutcookies.org.

Za merjenje prometa na naši spletni strani uporabljamo storitev Google Analytics. Google ima svoj pravilnik o zasebnosti, ki ga lahko pregledate tukaj. Če želite Google Analytics onemogočiti sledenje, obiščite spletno mesto Stran za izključitev storitve Google Analytics.

Kontaktni podatki

Nadzorni organ za podatke v Angliji - https://ico.org.uk - ICO - Urad za informiranje

Element Society - pokličite 0114 2999 214, da bi razpravljali o podatkih.

Spremembe te zasebnosti

Pridržujemo si pravico do spremembe tega pravilnika o zasebnosti.
Zadnja sprememba je bila 21 / 05 / 2018.

Element Society